Forsiden Bliv VIP og spar Giv et gavekort Handelsbetingelser
Din kurv: Ingen varer i kurven

Handelsbetingelser

TilbageVIP-Shoppen v/Jill A/S, Telefonnummer: 2252 9905, E-mail adresse: mail@vip-shoppen.dk.

Betaling:
Alle priser oplyses i DKK incl. moms.
Betaling kan foretages med Dankort og VISA/Dankort, eDankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro, JCB Cards og American Express.

Betalingen foregår via en sikker SSL-krypteret forbindelse.

Persondatapolitik:
Logstatistik bruges på www.VIP-Shoppen.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm. På www.VIP-Shoppen.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
- Navn
- Adresse
- Email-adresse

Personoplysningerne registreres hos Jill A/S og opbevares så længe det er nødvendigt, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger udelukkende med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Alle ansatte med adgang til administrationsmodul i virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Registrerede personoplysninger opbevares krypteret. Det gøres på følgende måde:
Når du logger på som kunde eller oprettes som kunde foregår dette via en sikker krypteret forbindelse - SSL. Registrerede personoplysninger transmitteres krypteret via en sikker SSL-forbindelse. Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret kunde i VIP-shoppen har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Jill A/S via e-mail: mail@jill.dk.

Reklamationsret:
Som forbruger har du 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget og at mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.

Hvis varen er behæftet med en mangel, er kunden berettiget til at kræve omlevering. Det vil sige, at man kan kræve en ny vare fremsendt som erstatning for den, der reklameres over. Dette forudsætter at reklamationen er berettiget, samt at omleveringen ikke medfører urimelige omkostninger for Jill A/S.

Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Ønsker du at reklamere over et produkt er det altid en god idé at ringe til Jill A/S eller skrive en mail til os inden du sender varen retur. Såfremt varen ønskes returneret til os, skal det ske til vores adresse:

VIP-Shoppen v/Jill A/S
Grenåvej 7
DK-8960 Randers SØ


Når du returnerer varen, bedes du sammen med pakken medsende oplysninger om ordrenummer samt kontonummer, hvis varen skal erstattes i kroner og øre.

Fortrydelsesret:
I VIP-Shoppen kan du til enhver tid returnere dine varer indenfor 14 dage.
Når varen returneres og fortrydelsesretten benyttes kan dette kun ske, såfremt varen returneres i original emballage, så varen fremstår, som da du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart, at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt.

Når du udnytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen, eller alternativt kan du nægte at modtage varen, når den leveres. Du skal sende den retur til vores adresse:

VIP-Shoppen v/Jill A/S
Grenåvej 7
DK-8960 Randers SØ


Når du returnerer varen, bedes du medsende følgende oplysninger sammen med pakken: Ordrenummer samt kontonummer, hvortil penge kan overføres.
Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen til dig ved en overførsel til din bank. Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, vil vi overføre beløbet til det medsendte kontonummer.

Levering:
VIP-shoppen leverer kun til adresser i Danmark.
VIP-Shoppen benytter Danske Fragtmænd eller Post Danmark som transportfirma.
Leveringstiden er ca. 8 dage fra bestillingsdato.
Leveringsadressen sker til den adresse, som angives på din ordrebekræftelse.

Fragt i Danmark:
Leveringsomkostninger afhænger af det enkelte tilbud i VIP-shoppen og vil fremgå af tilbuddet.
Bestillinger vil blive tillagt DKK 75,- i fragt/ekspeditionsomkostninger, med mindre andet fremgår af tilbuddet.

Bestilling:
Alle priser på websitet angives inklusive moms, afgifter og told. Dog angives told i forbindelse med salg til udlandet ikke. Aftaler på vores website kan indgås på dansk. Vi opbevarer ikke kontrakten, du indgår med os på en måde, så du kan tilgå den senere, så husk at printe ordrebekræftelsen ud eller gem ordrebekræftelsen du får pr. mail, hvis du på et senere tidspunkt skal bruge oplysningerne.


Tilbage
  • Tilmeld dig vores nyhedsbrev
  • og få design og mærkevaretilbud i din indbakke
  •